Snel zoeken

soort vakantie:

land of werelddeel:

individueel of groep:

Actieve vakanties en rondreizen Zweden
ís Winters is Zweden een ideaal oord voor wintersporten als skiŽn, schaatsen en ijsklimmen, terwijl je in de zomer kunt genieten van trektochten, bergbeklimmen, wildwatervaren, kanovaren, zeilen en talloze andere adrenalineopwekkende bezigheden. Midden- en Noord-Zweden zijn rijkelijk voorzien van wintersportplaatsen en vakantieoorden die het hele jaar door geopend zijn. Je kunt er skiŽn, genieten van een tocht met een hondenslee of sneeuwscooter, wildwatervaren en trektochten maken.
Bron: Visit Sweden

Totaal 7 reizen
1 pagina
1
Zweden - Rondreis -
12-daagse familierondreis Vimmerby, Stockholm, Všnernmeer
Ontdek prachtig†Zweden en geniet met het hele gezin van de avonturen van Pippi Langkous. Ervaar Stockholm, de kindervriendelijkste hoofdstad van Europa en kom daarna tot rust bij het Všnernmeer.
Zweden - Rondreis -
13- of 14-daagse familierondreis Fredriksberg en Dalarna
Zweden is een perfect land om tijdens een rondreis met†de kinderen te ontdekken.†Lekker veel ruimte, heerlijke meren, ongerepte natuur en ... lange zomeravonden!
Zweden - Rondreis -
13- of 14-daagse rondreis Dalarna en Fredriksberg
Een rondreis door Zweden met verblijf op vakantieparken. Geniet van het Zweedse buitenleven en de lange zomeravonden.†Neem je ook een kijkje bij de hoogste waterval?
Zweden - Rondreis -
13- of 14-daagse rondreis Dalarna en Fredriksberg
Zweden is een perfect land om tijdens een rondreis met de kinderen te ontdekken. Lekker veel ruimte, heerlijke meren, ongerepte natuur en lange zomeravonden! Neem je ook een kijkje bij de hoogste waterval?
Zweden - Rondreis -
13-daagse autorondreis Midden-Zweden
Twee scherenkusten, vele meren en twee wereldsteden. Dat zijn maar een paar van de ingrediŽnten van deze rondreis.†Je leert Zweden letterlijk en figuurlijk in de volle breedte kennen!
Zweden - Rondreis -
15- of 16-daagse familierondreis Zweden, Noorwegen, Denemarken
Eerst naar†Zweden, dan naar Noorwegen en als toetje ook nog†Denemarken.†Zo leer je†drie Scandinavische landen kennen in ťťn rondreis! Je logeert in vakantieparken en in een resort.
Zweden - Rondreis -
15-daagse familierondreis Vimmerby, Stockholm, Malung
Beleef net zulke avonturen als Pippi Langkous en Ronja de Roversdochter in prachtig Zweden. En ontdek de vele attracties van de Zweedse hoofdstad.
Totaal 7 reizen
1 pagina
1