Snel zoeken

soort vakantie:

land of werelddeel:

individueel of groep:

Actieve vakantie en wintersport Oostenrijk
De natuur van dichtbij beleven, jezelf weer vinden of je eigen grenzen opzoeken. Oostenrijk biedt optimale condities voor een afwisselende vakantie. Of je nu de fascinerende bergwereld te voet, vanaf het zadel, te paard of op het water wilt ontdekken, iedereen kan hier op zijn eigen manier de natuur beleven en ervaren. De verschillende soorten landschappen zijn uniek in Europa. Markante bergen, diepgroene bossen en dalen en warme fonkelende meren van drinkwaterkwaliteit liggen hier naast elkaar.
Bron: Oostenrijks Toeristenburo

Totaal 20 reizen
2 pagina's
Oostenrijk - Rondreis -
11- of 12-daagse rondreis Tirol, Dolomieten, Trentino
Ontdek de veelzijdigheid van de Alpen, met deze rondreis langs hoge passen en betoverende valleien in twee landen.
Oostenrijk - Rondreis -
11-, 13- en 15-daagse rondreis KarinthiŽ en Toscane
Ontdek twee heel verschillende werelden!†Eerst de bergen en meren in het zonnige zuiden van Oostenrijk. Dan de wijngaarden, stranden en kunststadjes van Toscane!
Oostenrijk - Rondreis -
11-daagse familierondreis Oostenrijk, ItaliŽ en Duitsland
Waar je als kind van (vakantie)droomt? Wij gokken: zwemmen, ijsjes en pizza†eten,†op ontdekkingstocht†in de bergen, paardrijden en... Legoland!
Oostenrijk - Rondreis -
11-daagse familierondreis Salzburgerland, KarinthiŽ en Tirol
Oostenrijk is het land van de bergen en meren, zeer geliefd bij ouders en kinderen! Ongerepte natuur in de nationale parken en veel activiteiten waar†je met het hele gezin aan kunt deelnemen.
Oostenrijk - Rondreis -
11-daagse rondreis Oostenrijk, SloveniŽ en KroatiŽ
Prachtige rondreis door Oostenrijk, SloveniŽ en KroatiŽ. Eerst de bergen en meren van KarinthiŽ, dan de verrassende Sloveense kust, met mooie stranden, historische stadjes en†verderop spectaculaire grotten. Tot slot het†historische centrum van Trogir en†de...
Oostenrijk - Rondreis -
12-daagse rondreis Oostenrijk, SloveniŽ en ItaliŽ
Een prachtige rondreis waarin†je maar†liefst 3 landen bezoekt!†Je reist eerst naar Oostenrijk,†vervolgens naar het romantische SloveniŽ en afsluitend naar het prachtige ItaliŽ! Een parel van een reis!
Oostenrijk - Rondreis -
15-daagse rondreis Duitsland, Oostenrijk en Hongarije
Een prachtige, veelzijdige reis door Duitsland, Oostenrijk en Hongarije, langs de Romeinse noordgrens en een paar van de mooiste Romeinse†'sites' in Midden-Europa. Veel cultuur, mooie steden ťn†verrassend lekkere wijnen. En heel diverse landschappen, van...
Oostenrijk - Fietsvakantie - Individueel - Trektocht
De meren van KarinthiŽ, 7/8/9 dagen
Fietsreis Oostenrijk inclusief verblijf in goede hotels, ontbijt, bagagevervoer en NL-talige fietsroutes naar o.a. de Millstšttersee en WŲrthersee.
Oostenrijk - Fietsvakantie - Individueel - Standplaats
Drau en KarinthiŽ, 8 dagen
Fietsreis Drauradweg in KarinthiŽ inclusief hotel, ontbijt, lunchpakket, diner, bagagevervoer en Nederlandstalige fietsroutes.
Oostenrijk - Fietsvakantie - Individueel - Trektocht
Drauradweg 7 dagen hotel
Fietsen langs de Drau inclusief de Ossiachersee. Per ICE trein snel en comfortabel naar de hoofdstad van Ost-Tirol: Lienz. Daar start deze 7 -daagse fietsreis langs de Drau, de langste rivier van KarinthiŽ.
Totaal 20 reizen
2 pagina's