home » landen » spanje

aanbod in spanje

Spanje, Barcelona
Spanje – Photo by Daniel Corneschi on Unsplash

Spanje biedt meer dan alleen luieren op het strand. Oefen uw swing op één van de meer dan 400 golfbanen! Of geniet van de natuur die het land te bieden heeft. Wandelen langs meren, door bergen, valleien of kliffen…

Of vliegvissen in de Pyreneeën. Een rondreis langs monumentale dorpen en steden of een culinaire rondreis.

Spanje heeft vele mogelijkheden voor een actieve vakantie!

overzicht vakanties in spanje

Hieronder staat een overzicht van de actieve vakanties in Spanje. Maak eventueel een keuze welke vakanties u wilt zien (wandelvakantie, fietsvakantie of rondreis)

selectie:

 wandelen

 fietsen

 rondreizen

Actieve vakanties SNP Natuurreizen

145 actieve vakanties gevonden

vanaf € 60,00
overnachting, prijs 2 personen excl ontbijt
Wandelvakantie
Zowel ervaren als beginnende wandelaars kunnen een van de wandelingen in de omgeving van Sella lopen. Verder werden meer dan 300 (berg)klimroutes uitgezet in de vallei, wat Sella tot het belangrijkste klimgebied van de Costa Blanca maakt. Verblijf in bed and breakfast.
€ 129,00
per persoon 8-daags arrangement
Fietsvakantie
Ontdek de Costa Brava en Catalonië op een originele manier, met deze fietsreis speciaal voor gezinnen. Er zijn drie fietsdagen, maar ook heel veel tijd om lekker te ontspannen op de playa, in de bergen en tussen de leuke tapasrestaurantjes. Je logeert in stoere tenten op drie campings.
vanaf € 145,00
prijs per nacht voor overnachting in vakantiehuis
Wandelvakantie
Dit schitterende gebied met zijn glooiende heuvels en witte dorpjes is te vinden ten westen van de Sierra Morena, de langste bergketen van Spanje. Met zijn 40.000 inwoners op een gebied van 3000 vierkante kilometer is het een ideale bestemming voor wandelaars en natuurliefhebbers.
14 dagen
€ 178,00
Rondreis
Verblijf in een lodge tent op basis van logies
vanaf € 224,00
prijs op basis 2 personen
Wandelvakantie
Finca Serrato is gelegen in het hart van de Montes de Málaga. Het gebied is bij uitstek geschikt voor wandelingen en trektochten met prachtige vergezichten over de vallei van de Axarqía en de kust. Het is een schaars bebouwd, heuvelachtig tot bergachtig gebied.
vanaf € 224,00
Wandelvakantie
Wilt u te voet een groter gebied leren kennen en toch zonder bagage wandelen dan is dit een ideaal arrangement. De eerste 2 nachten verblijft u in El Águila Libre in Alfarnatejo. Het gebied rond Alfarnatejo wordt de kleine Pyreneeën genoemd.
vanaf € 224,00
Fietsvakantie
Finca Serrato is gelegen in het hart van de Montes de Málaga. Het gebied is bij uitstek geschikt voor fietstochten met prachtige vergezichten over de vallei van de Axarqía en de kust. Wilt u op de fiets een groter gebied leren kennen en toch zonder bagage fietsen, dan is dit ideaal.
vanaf € 224,00
Fietsvakantie
Bij dit arrangement fiets je in verschillende gebieden van de Axarquia en de Montes de Málaga. De Axarquía kenmerkt zich door bergen en heuvels waar traditionele landbouw beoefend wordt. In de bergen zijn dat voornamelijk olijven en amandelen en in de valleien graan.
7 dagen
vanaf € 250,00
Prijs per persoon bij min. 2 personen
Rondreis
autovakantie langs landelijk hotel en agroturismo
4 dagen
vanaf € 260,00
Prijs per persoon bij min. 2 personen
Wandelvakantie
minitrek langs berghut en hotel
4 dagen
vanaf € 280,00
Prijs per persoon bij min. 2 personen
Fietsvakantie
stedentrip per fiets vanuit stadshotel
6 dagen
€ 364,00
Rondreis
Individuele vliegreis Zuid-Spanje inclusief huurauto en verblijf in 3-sterren Hotel Don Juan in Granada inclusief ontbijt
8 dagen
vanaf € 377,50
Prijs per persoon bij min. 2 personen
Wandelvakantie
gezinsvakantie vanuit appartement
8 dagen
vanaf € 380,00
Prijs per persoon bij min. 2 personen
Rondreis
rondreis met (huur)auto langs landelijk hotel, grothotel en casa rural
Ⓒ actieve-vakantie.com 2019