home » landen » noorwegen

aanbod in noorwegen

actieve vakantie noorwegen fjord
Noorwegen – Photo by Krisjanis Mezulis on Unsplash

Het skiseizoen in Noorwegen duurt zes maanden en kent over het algemeen uitstekende sneeuwcondities.

Langs praktisch de gehele kust kunt u kabeljauw, makreel of koolvis vangen. In de meren is het goed op snoek vissen en er zijn talrijke zalmrivieren.

Er is een netwerk van goed onderhouden, gemarkeerde paden en hutten in heel Noorwegen. Zoek naar wandelaanbiedingen en lees over de berggebieden. Noorwegen kent tal van schilderachtige fietsroutes.

Kortom: prima geschikt voor een actieve zomer- of wintervakantie!

overzicht vakanties in noorwegen

Hieronder staat een overzicht van de actieve vakanties in Noorwegen. Maak eventueel een keuze welke vakanties u wilt zien (wandelvakantie, fietsvakantie of rondreis)

selectie:

 wandelen

 fietsen

 rondreizen

SNP Natuurreizen Noorwegen

53 actieve vakanties gevonden

15 dagen
€ 39,00
p.p.
ledenprijs nkvb
Klimmen
Dit kamp ligt centraal in Ottadalen, een zijdal van het bekende Gudbrandsdalen, circa 300 km ten noordwesten van Oslo. De berggebieden van Jotunheimen en Breheimen met de grootste gletsjers van Europa en het fjordengebied liggen in de omgeving. In Jotunheimen (huis van de reuzen) zijn de...
€ 259,00
per persoon per 13-daagse rondreis
Rondreis
Er gaat niets boven Noorwegen! Ontdek het zelf tijdens deze afwisselende rondreis langs fjorden en bergen. Je komt ook bij Europa's grootste hoogvlakte en bij het Telemark-kanaal. En ga je op zoek naar elanden bij Rauland?
€ 285,00
per persoon per 14-daagse rondreis
Rondreis
Er gaat niets boven Noorwegen! Ontdek het zelf tijdens deze afwisselende rondreis door het fjordengebied, de Hardangervidda-hoogvlakte en de 'Scandinavische Alpen'.
€ 289,00
per persoon per arrangement
 
Een actieve vakantie met veel verschillende activiteiten in het mythische Beitostølen, midden in Noorwegen.
€ 319,00
prijs per persoon per 16-daagse rondreis
Rondreis
Ontdek twee prachtige landen in één reis. Je ontdekt Zweden en Noorwegen en reist langs fjorden, uitgestrekte bossen en vele meren. Daarbij logeer je in comfortabele woningen.
€ 345,00
per persoon per rondreis
Rondreis
Maak kennis met Noorwegen en Denemarken in één reis! Je verblijft op kindvriendelijke vakantieparken.
€ 365,00
per persoon per rondreis
Rondreis
Er gaat niets boven Noorwegen! Ontdek het zelf tijdens deze afwisselende autorondreis. Van de fjorden tot het Telemarkkanaal.
€ 375,00
per persoon per rondreis
Rondreis
Ben je klaar voor het midzomerlicht? Deze rondreis voert je langs een paar van Europa's mooiste natuurgebieden. Je overnacht in vier verschillende vakantieparken: zo ontdek je niet alleen hoe mooi maar ook hoe veelzijdig Noorwegen is!
€ 389,00
per persoon per rondreis
Rondreis
Ben je klaar voor het midzomerlicht? Deze rondreis voert je langs een paar van Europa's mooiste natuurgebieden. Je overnacht in vier verschillende vakantieparken. Zo zie je niet alleen hoe mooi, maar ook hoe veelzijdig Noorwegen is.
€ 409,00
per persoon per rondreis
Rondreis
Er gaat niets boven Noorwegen! Ontdek het zelf tijdens deze afwisselende autorondreis.
€ 419,00
per persoon per arrangement
 
Een actieve familievakantie met veel verschillende activiteiten in het mythische berglandschap van Jotunheimen. Een hele leuke manier om dit schitterende stukje Noorwegen te ontdekken!
€ 419,00
per persoon per rondreis
Rondreis
Deze rondreis geeft je in 2,5 week een uitstekend beeld van wat Noorwegen allemaal te bieden heeft. Ontdek de zuidkust, de fjorden, de bergen en sluit de reis af in hoofdstad Oslo!
€ 429,00
per persoon per reis
 
Deze actieve vakantie in Noorwegen zit vol met bijzondere ervaringen! Zoals hoog tussen de bomen een klim parcours afleggen en met het hele gezin raften en niet te vergeten kennis maken met het gevoel van skydiven in de Voss windtunnel.
10 dagen
€ 549,00
Rondreis
Ⓒ actieve-vakantie.com 2019