home » landen » ierland

aanbod in ierland

actieve vakantie ierland kustlijn
Ierland – Photo by Philipp Baumann on Unsplash

Gelegen aan de noordwestelijke punt van Europa, is dit een plek waar zelfs de tijd kan verdwalen… Met bizarre maanlandschappen, de machtige Atlantische Oceaan, labyrinth-achtige grotten en kristalheldere waterwegen, zullen de landschappen van Ierland u de adem benemen.

De schoonheid van de kust is legendarisch, met gouden zandstranden en indrukwekkende rotspartijen.

Het binnenland, de Lakelands (het merengebied) en de landelijke taferelen zijn net zo gevarieerd as ze rustgevend zijn.

overzicht vakanties in ierland

Hieronder staat een overzicht van de actieve vakanties in Ierland. Maak eventueel een keuze welke vakanties u wilt zien (wandelvakantie, fietsvakantie of rondreis)

selectie:

 wandelen

 fietsen

 rondreizen

Actieve vakanties SNP Natuurreizen

22 actieve vakanties gevonden

€ 723,75
bij vertrek op 11-10-2021
Rondreis
Met deze volledig verzorgde flydrive naar Ierland ga je met een gerust hart op pad. De reis is van voor tot achter tot in de puntjes geregeld. Je ontdekt de torenhoge kliffen, verborgen stranden en woeste baaien van Zuidwest Ierland. Met verblijf in drie charmante bed & breakfasts kom je tijdens...
11 dagen
vanaf € 725,00
Prijs per persoon bij min. 2 personen
Rondreis
Actieve rondreis per auto langs hotels en guesthouses
8 dagen
vanaf € 750,00
Prijs per persoon bij min. 2 personen
Wandelvakantie
wandelvakantie langs bed & breakfasts
€ 816,75
bij vertrek op 01-10-2021
Rondreis
Prachtige flydrive Ierland langs de hoogtepunten van de Wild Atlantic Way met verblijf in luxe & charmante hotels met gunstige ligging voor uitstapjes. O.a. op de route: Ring of Beara en Ring of Kerry, Cliffs of Moher, Galway (Culturele Hoofdstad van Europa in 2020) & Dublin.
10 dagen
vanaf € 870,00
Prijs per persoon bij min. 2 personen
Wandelvakantie
wandelvakantie langs bed & breakfasts
9 dagen
vanaf € 895,00
Prijs per persoon bij min. 2 personen
Wandelvakantie
wandelvakantie langs bed & breakfasts
€ 896,75
bij vertrek op 01-10-2021
Rondreis
Met verblijf in twee charmante hotels (een aan zee en een in dé hotspot van Ierland: Killarney) ontdek je op een rustige manier het zuidwesten en de Ring of Kerry. Uniek: inclusief begeleide wandeling met lokale gids én drie andere excursies.
€ 908,75
bij vertrek op 31-03-2021
Rondreis
Vijf dagen op twee plekken in het onontdekte Noord-Ierland met talloze filmlocaties van o.a. Game of Thrones. Vervolgens naar Slieve League, de prachtige maar minder bekende 'Cliffs of Moher van het Noorden'. Dan het ruige Connemara. Tot slot een B&B bij Dublin, buiten het lawaai...
€ 912,75
bij vertrek op 01-04-2021
Rondreis
Prachtige rondreis Ierland met verblijf in uitstekende en charmante bed & breakfasts in leuke en interessante plaatsen. Langs Ierse highlights zoals de Ring of Kerry, Dingle Bay, Cliffs of Moher, Connemara en Dublin.
€ 923,75
bij vertrek op 27-08-2021
Rondreis
Prachtige flydrive naar het zuidwesten én Dublin. Je bezoekt een aantal highlights zoals de de Ring of Kerry en rijdt een prachtig stuk van de Wild Atlantic Way en je sluit af in Dublin.
€ 970,75
bij vertrek op 05-04-2021
Rondreis
Prachtige rondreis Ierland met verblijf in uitstekende en charmante bed & breakfasts in leuke en interessante plaatsen. Langs Ierse highlights zoals de Ring of Kerry, Dingle Bay, Cliffs of Moher, Connemara en Dublin. Autohuur en vlucht zijn inbegrepen.
€ 988,75
bij vertrek op 05-04-2021
Rondreis
Korte rondreis Ierland voor met zijn tweetjes. Uitstekende & charmante hotels in leuke en interessante plaatsen in het zuidwesten van Ierland en bij Dublin. Met overnachting in Noord-Wales op de heen- en terugreis.
€ 1070,75
bij vertrek op 05-04-2021
Rondreis
Ontdek met het hele gezin het echte Ierland! Je logeert deze rondreis bij de Ieren thuis in hun bed & breakfast, krijgt de beste insider-tips en ervaart de veelgeroemde Ierse gastvrijheid vanuit de eerste hand.
€ 1085,75
bij vertrek op 21-09-2021
Rondreis
Prachtige rondreis Ierland voor met het hele gezin. Uitstekende & charmante hotels en vakantiewoning in leuke en interessante plaatsen. O.a. op de route highlights van Ierland zoals: Ring of Kerry, de Ring of Beara en -iets verderop - de Slea Head Drive op het schiereiland Dingle.
Ⓒ actieve-vakantie.com 2021