home » landen » frankrijk

aanbod in frankrijk

frankrijk, clermont-ferrandFrankrijk is al jarenlang een zeer populaire vakantiebestemming voor autovakanties, actieve vakanties, wandelvakanties, fietsvakanties, rondreizen, watersport en wintersportvakanties.

Maar er is ook een steeds groter aanbod aan workshops en cursussen op mooie lokaties op het Franse platteland. Vooral de eigenaren van chambres d’hôtes organiseren veel op het gebied van workshops en cursussen. Van de actieve vakanties zijn de fietsvakanties en rondreizen het meest populair in Frankrijk.

overzicht vakanties in frankrijk

Hieronder staat een overzicht van de actieve vakanties in Frankrijk. Maak eventueel een keuze welke vakanties u wilt zien (wandelvakantie, fietsvakantie of rondreis)

selectie:

 wandelen

 fietsen

 rondreizen

SNP Fietsvakanties Frankrijk

188 actieve vakanties gevonden

prijs op aanvraag
Wandelvakantie
Uitermate flexibel winterwandelarrangement: met of zonder bagagevervoer, keuze uit meerdere afstanden per dag, langer of korter verblijf op bepaalde locatie, meer of minder loopdagen, rustdag(en), rondwandeling vanuit een overnachtingsplek. Het is allemaal mogelijk.
prijs op aanvraag
Wandelvakantie
Uniek arrangement voor liefhebbers van landschapskunst! Het van zichzelf al zeer mooie landschap is opgesierd met landschapskunstobjecten. Met of zonder bagagevervoer, keuze uit meerdere afstanden per dag, langer of korter verblijf, meer of minder loopdagen, rustdag(en), etc.
vanaf € 13,00
prijs per nacht campingplaats, 1 of 2 personen
Wandelvakantie
Midden in de bergen van de Franse Pyreneeën, tegen de grens van Spanje en Andorra, ligt Ascou la Forge. Goede uitvalsbasis voor bergwandelingen langs de vele hoge bergmeren zoals de etang de Rabassoles, etang Blue, etang Noir en lac de Laurenti.
vanaf € 13,00
campingplaats per nacht, 1 of 2 personen
Fietsvakantie
Midden in de Franse Pyreneeën, tegen de grens van Spanje en Andorra, ligt Ascou la Forge op 1100 meter hoogte. Het ligt centraal tussen drie Cols, Col de Pailheres, Col de Pradel en Col de Chioula. Je kunt er prachtig fietsen over kleine stille weggentjes en er zijn mooie rondtochten te maken.
€ 99,00
per persoon per week
 
Geniet van een actieve vakantie in de Franse Alpen. Een zeer uitgebreide keuze van activiteiten, van wandelen in de natuur tot het ontdekken van cultuur.
vanaf € 130,00
op basis van 2 personen
Wandelvakantie
Wandelvakantie in het natuurgebied \"Les parc des Volcans\". De chambres d\'hotes ligt in een kleine hameau dat deel uitmaakt van het dorpje Laveissiere op 1100 meter hoogte. Vanaf deze plek heeft U een geweldig groots en panoramisch uitzicht over de vallei van de Alagnon.
€ 181,00
Fietsvakantie
Rond de slagvelden van de 1e WO Van 1914-1918 was de Eerste Wereldoorlog, in Frankrijk la Grande Guerre genoemd. Hoewel Nederland strikt genomen neutraal was, was de oorlog een van de belangrijkste gebeurtenissen uit de geschiedenis voor Nederland, Europa en de hele wereld. De Slag (in het...
€ 182,50
Wandelvakantie
In het zuidwesten van de Bourgogne, vlakbij de rivier Allier, op de grens van de departementen Allier en Nièvre, vindt u deze zeer stijlvolle chambres d\'hôtes in een voormalig jachthuis uit de 16e eeuw. Het huis staat in het hart van een eeuwenoud dorp, tegenover een Romaanse kerk uit de...
€ 190,00
per persoon per arrangement
Fietsvakantie
Deze fietsvakantie speelt zich af tussen de rivieren de Dordogne en de Vézère waarin je kunt zwemmen en kanovaren na de fietstochten. De kastelen en de grotten van de streek zijn beroemd!
5 dagen
€ 206,00
Rondreis
Autovakantie Frankrijk naar Bois-Guillaume (Rouen) en Caen met verblijf in toeristenklasse hotels inclusief ontbijtbuffet
vanaf € 227,00
Fietsvakantie
De standplaats ligt tevens midden in het "Parc naturel regional des volcans d'Auvergne". Het omvat 4 vulkanische bergmassieven. Er moet met regelmaat pittig geklommen worden! Voor fietsers is deze accommodatie een prima uitvalsbasis om de mooiste routes te verkennen.
€ 244,00
per persoon 8-daags arrangement
Fietsvakantie
Prachtige fietsreis Frankrijk Tour de Provence, speciaal voor gezinnen. Met verblijf in stoere tenten op drie campings. Een aangename combinatie van fietsen en ontspannen op de camping! Inclusief bagagetransport en uitgezette routes.
5 dagen
vanaf € 245,00
Prijs per persoon bij min. 2 personen
Wandelvakantie
lichte wandelvakantie vanuit chambres d'hôtes
5 dagen
vanaf € 245,00
Prijs per persoon bij min. 2 personen
Fietsvakantie
lichte fietsvakantie vanuit bijzondere chambres d'hôtes
Ⓒ actieve-vakantie.com 2018